Olemme avoinna MA-PE sopimuksesta
Klaukkala 9-16 , Hyvinkää 9-16 + iltaisin

RIPSIPIDENNYKSET

CLASSIC RIPSIPIDENNYKSET


HYBRIDI RIPSIENPIDENNYKSET
HYBRIDI ripsipidennyksissä käytetään yksittäisiä classic ripsikuituja sekä volyymikuiduista rakennettuja viuhkoja.
Jokaiseen omaan ripseen liimataan yksi ripsikuitu tai viuhka. Lopputuloksena Classic ripsien ja volyymiripsien "välimuoto".
Hybrideillä saat hieman tuuheammat kuin classic ripset, mutta ei niin runsasvolyymiset kuin volyymiripset.

VOLYYMIRIPSET

Volyymiripsien laitossa rakennetaan ensin ohuemmista ripsikuiduista viuhka ja sen jälkeen viuhka liimataan yhteen omaan ripseen kiinni. Viuhkoja rakennetaan halutusta efektistä riippuen pääsääntöisesti 2D-6D välillä riippuen omien ripsiesi vahvuudesta ja määrästä. Menetelmä ei rasita omia ripsiä yhtään enempää kuin klassiset ripset volyymiripsikuitujen ohuuden vuoksi. Volyymiripsiä suositellaan erityisesti heille joilla on harvat ripset, koska volyymiripsillä saadaan peitettyä mahdollisia koloja ja tuuhennettua sopivasti. Volyymiripsistä voi saada todella näyttävät, mutta myös luonnolliset riippuen juuri siitä kuinka paljon kuituja käytetään yhteen ripsiviuhkaan.

Jos olet epävarma ripsien tai liiman sopivuudesta voit tulla laittamaan muutaman koeripsen itsellesi veloituksetta. Liimamme 4-5 ripsikuitua/ silmä muutamaa päivää ennen ripsien laittoa, joilloin voidaan varmistua liiman sopivuudesta.

Miten ripsiä hoidetaan?
  • Ripsienpidennyksiä ei saa kastella 24h laittamisen tai huollon jälkeen. Saunominen, uiminen ja urheileminen hikoilun vuoksi on myös kielletty.
    Ripsienpidennyksille saa käyttää ainoastaan öljyttömiä puhdistusaineita. Suosittelemme lisäksi meikkejä jotka ovat ripsienpidennyksille tarkoitettuja. Kauttamme saat ostettua tuotteet ripsien puhdistukseen.
  • Ripsienpidennyksiä ei saa hieroa tai turhaan näpelöidä, vaan niitä tulisi käsitellä mahdollisimman hellästi. Jatkuva harjaaminenkin saattaa olla haitaksi.
  • ÄLÄ TAIVUTA ripsipidennyksiä taivuttimella ja vältä ripsivärin laittoa varsinkin jos sinulle on laitettu volyymiripset. Jos haluat kuitenkin ripsiväriä laittaa tulisi ripsiväri laittaa siten ettei se osu ripsien juureen/liimakohtaan. Lisäksi ripsivärin tulisi olla ripsipidennyksille kuuluvaa ripsiväriä. Otathan lisäksi huomioon, että jos käytät ripsiväriä on se puhdistettava todella huolellisesti joka päivä ripsistä pois ja tarkistaa ripsirajan puhtaus. Ripsirajan jatkuva epäpuhtaus saattaa aiheuttaa ripsirajan tulehdukselle.
Kuinka Paljon varaan aikaa ripsipidennysten laittoon?
Classic-ripsien huoltoon menee noin 1 h. Huoltoväli keskimäärin on 3 viikkoa.

Volyymiripsien laittoon menee keskimäärin 2 -2,5h.
Yleisin volyymihuolto on kestoltaan 1,5h. Huoltoväli keskimäärin 3-4 viikkoa

Käytössämme on erikoisseerumi, joka tekee ripsien pinnalle kosteudelta ja lialta suojaavan kalvon. Ripsien pysyvyys ja huoltoväli saattaa joillakin olla jopa 4-5 viikkoa.

Huolloissa poistetaan ylikasvaneet ripset ja lisätään tilalle uudet ripset. Lisättävien ripsien määrä riippuu asiakkaan varaamasta ajasta eli otathan tämän huomioon varatessasi aikaa huoltoon. Jos sinulla ei ole kuin muutama ripsi jäljellä ei pienin huoltoaika tule riittämään.

Ripsissämme on 1 vko takuu. Takuu ei kata väärin pidettyjä ja hoidettuja ripsiä tai jos 24h kuivumisaikaa ei ole noudatettu.

ENNEN HUOLTOON TULOA

Huolehdithan että olet puhdistanut ripsesi huolellisesti ennen ripsien laittoon / huoltoon tuloa.
Likaisten ripsien puhdistuksesta veloitamme lisähinnan.LÄVISTYKSET

Olen koulutettu ja sertifioitu lävistäjä ja käytän lävistyksissä ainostaan laadukkaita titaanikoruja.
En tee lävistyksia asiakkaan omilla koruilla hygienia syistä.

Ajanvaraus: Ajan saat varattua kätevästi nettiajanvarauksen kautta tai soittamalla 050-5413856 / Tanja. Kaikkiin lävistyksiin pitää varata etukäteen aika. Myös korunvaihtoihin.
Poikkeuksena WALK IN lävistyspäivät.
Jos olet epävarma soveltuuko haluamasi lävistys sinulle kannattaa sopia konsultaatioaika.

IKÄRAJAT:

K - 7 Korvalehtilävistykset. Lapsen tuo lävistykseen huoltaja. Huoltaja odottaa lävistyksen laiton ajan sivummalla.
En tee korvalehtien lävistyksiä pienille vauvoille !
Nuori täyttää asiakastietolomakkeen liikkeessä huoltajan mukanaollessa tai vaihtoehtoisesti ajan voi varata alaikäisen huoltaja.

K-15 Saatavilla kaikki muut paitsi K-18 lävistykset.
Nuori täyttää asiakastietolomakkeen liikkeessä huoltajan mukanaollessa tai vaihtoehtoisesti ajan voi varata alaikäisen huoltaja. 
Varaathan mukaan henkkarit ! Tarkistan ne kaikilta.

En tee lävistyksiä alle15-vuotiaille (poikkeuksena korvalehdet K-7). Pelkkä lupalappu ei käy !!
Varaathan mukaan henkkarit ! Tarkistan ne kaikilta.

K- 18 Microdermalit ja nännilävistykset. 
Jos olet täysi-ikäinen niin kaikki lävistykset ovat sinulle sallittuja .

ALAIKÄINEN / NUORI
Tulethan lävistykseen yksin ! Ilman kaveria siis ! ( huoltaja saa olla paikalla).
Kaveri voi odotella ulkona sen aikaa kun sinulle laitetaan lävistys.
Tarvitsen työrauhan ja hiljaisuuden keskustella sinun kanssasi lävistyksen laitosta ja jälkihoidosta.
Tilanne ei ole hysteeriselle tai neulakammoiselle kaverille sopiva paikka.

LÄVISTYSHUONE
Lävistyshuone on suojainen, jossa saat täydellisen yksityisyyden.
Tilat ovat terveystarkastajan hyväksymiä. Käytän kertakäyttöneuloja ja steriloin lävistystyökalut asianmukaiseti ja jokaisen käytön jälkeen. Kiinnitän 100% huomiota hygieniaan ja pintojen puhtauteen.
Paikat desifioin jokaisen asiakkaan jälkeen sekä siivoan säännöllisesti .

Lävistyksissä käytettävät korut ja naulat sekä muut välineet on steriloitu tai kertakäyttöisiä ( neulat )
Lävistettävä Iho desinfioidaan huolellisesti ja kohta merkataan kertakäyttöisellä merkkaustikulla ihoon. Käytän hengityssuojaa ja kertakäyttöhanskoja en säästele. 
En käytä puudutusaineita. Lävistyksen laitto kirpaisee vain hetken . Kestät sen kyllä!

KESTOPIGMENTOINTI KULMAT / SHADOW TEKNIIKALLA

Shadow-tekniikassa pigmenttiväri viedään ihoon pigmentointikoneella.

Kulmat väritetään ja rajat häivytetään kauniisti.
Shadow-kulmat kestävät pidempään kuin microblading kulmat ja väritys on tasaisempi.
Tekniikalla saadaan lisättyä kulmiisi väriä, muotoa ja korjata niiden epäsymmetrisyyttä.
Shadow tekniikalla saat 1-4v kestävät ja upeat kasvojasi korostavat kauniit kulmat

Toimenpide:

Kulmien malli suunnitellaan ja piirretään aluksi juuri sinun kasvonpiirteisiin sopiviksi ja symmetrisiksi. 
Suunnittelu tehdään aina asiakkaan kanssa yhdessä! Suunnitttelua tehdään niin kauan , että asiakas on mallinnokseen tyytyväinen. Vasta tämän jälkeen aloitamme kulmien varsinaisen pigmentoinnin.pigmentoinnin. Pigmentointivärimme eivät sisällä raskasmetalleja, joten ne eivät muuta väriään iholla. Sävyjä on useita ja se valitaan asiakkaan kanssa yhdessä.
Pigmentointi ei satu, pientä nipistelyä saattaa tuntua. Pigmentoinnin edetessä voidaan käyttää tarvittaessa puudutevoidetta.

Otettava huomioon pigmentointiin tullessa:

Kulmien tekeminen ja suunnittelu vie n. 2,5h. Pigmentoinnin hintaan sisältyy ensimmäinen vahvistus. Jälkipigmentoinnin merkitys kokonaisuuden kannalta on vähintäänkin yhtä tärkeä kuin ensimmäisen pigmentointikerran. Jälkipigmentointi tehdään 4-8viikon sisällä ensimmäisen pigmentoinnin laitosta. Väriä ei koskaan saada ensimmäisellä kerralla tarpeeksi vietyä ihoon. Huoltokerralla iho on paljon vastaanottavaisempi ja väriä jää paremmin ihoon.Samalla korjaantuvat vaaleammat, värjätyt ja korjausta vaativat kohdat. Väriä lisätään tarvittaessa intensiivisemmän lopputuloksen saamiseksi. Kulmat eivät saa olla kestovärjätty viikkoon ennen pigmentointia. Myöskään pigmentoinnin jälkeen kulmia ei saa värjätä.
Pigmentointi kestää iholla ihotyypistä riippuen 1-4 vuotta. Kuivassa ihossa värit pysyvät yleensä paremmin kuin rasvaisessa. Myös elintavat vaikuttavat pigmentoinnin pysymiseen.
Pigmentoinnit voi uusia esim. kerran vuodessa, jos haluaa ylläpitää tummempaa väriä kulmissa.

KOTIHOITO-OHJE!

Kestopigmentointien hoitaminen on tärkeää, jotta lopputulos olisi täydellinen.
Pigmentoinnin jälkeen:
- Viikon ajan ,vältä käsitellyllä alueella vahvoja voiteita ja meikkaamista.
- Viikon ajan tulee välttää saunomista, voimakasta hikoilua ja uimista.
- Vältä auringonottoa ja solariumia (1 kk)
- Käsitellyt alueet voi tarvittaessa suojata aurinkovoiteella.
- Pigmennoinnin jälkeen syntyvää hilseilyä EI SAA raapia eikä irrottaa.
- Pigmentoitua aluetta rasvataan, jos kutisee (3-4 päivä toimenpiteen jälkeen). Tähän tarkoitukseen käy    Bepanthen voide.

HUOM! Heti toimenpiteen jälkeen pigmentointi näyttää 30-50% tummemmalta kuin toivottu lopputulos. Ylimääräinen väri kuitenkin irtoaa kuolleen ihosolukon mukana pois ja jälki pehmenee huomattavasti n. viikon kuluessa käsittelystä. Älä revi tai raavi ihon pinnalle mahdollisesti muodostunutta rupea, vaan anna sen aina irrota itsestään pesun tai rasvauksen yhteydessä.

-Silmänrajauksien yhteydessä esiintyy muita pigmentointi alueita näkyvämpää turvotusta, joka kestää päivästä kahteen. Pieni muotoiset verenpurkaumat (mustelmat) ja näärännäpyt ovat myös mahdollisia.

-Huulien pigmentointi voi laukaista huuliherpeksen siihen taipuvaisilla. Oireiden ilmaantuessa käytä välittömästi herpeksen hoitoon tarkoitettua voidetta. Jos sinulla on vahva taipumus huuliherpekseen, kannattaa syödä ennalta ehkäisevä kuuri sisäisesti (reseptilääke). Käsittely uusitaan noin 4-8 viikon kuluttua hyvän tuloksen saavuttamiseksi (aikaisintaan 4 viikon päästä ensimmäisestä käsittelystä).