RIPSIPIDENNYKSET

CLASSIC RIPSIENPIDENNYKSET

HYBRIDI RIPSIENPIDENNYKSET

HYBRIDI ripsipidennyksissä käytetään yksittäisiä classic ripsikuituja sekä volyymikuiduista rakennettuja viuhkoja. Jokaiseen omaan ripseen liimataan yksi ripsikuitu tai viuhka.
Lopputuloksena Classic ripsien ja volyymiripsien ”välimuoto”.
Hybrideillä saat hieman tuuheammat kuin classic ripset, mutta ei niin runsasvolyymiset kuin volyymiripset.

VOLYYMIRIPSET

Volyymiripsien laitossa rakennetaan ensin ohuemmista ripsikuiduista viuhka ja sen jälkeen viuhka liimataan yhteen omaan ripseen kiinni. Viuhkoja rakennetaan halutusta efektistä riippuen pääsääntöisesti 2D-6D välillä riippuen omien ripsiesi vahvuudesta ja määrästä. Menetelmä ei rasita omia ripsiä yhtään enempää kuin klassiset ripset volyymiripsikuitujen ohuuden vuoksi. Volyymiripsiä suositellaan erityisesti heille joilla on harvat ripset, koska volyymiripsillä saadaan peitettyä mahdollisia koloja ja tuuhennettua sopivasti. Volyymiripsistä voi saada todella näyttävät, mutta myös luonnolliset riippuen juuri siitä kuinka paljon kuituja käytetään yhteen ripsiviuhkaan.

Jos olet epävarma ripsien tai liiman sopivuudesta voit tulla laittamaan muutaman koeripsen itsellesi veloituksetta. Liimamme 4-5 ripsikuitua/ silmä muutamaa päivää ennen ripsien laittoa, joilloin voidaan varmistua liiman sopivuudesta.

Koeripsien laitto ei velvoita sinua ripsiepidennysten laittoon eikä se maksa sinulle mitään. Aikaa koeripsien laitoon menee n. 10-15min.

Miten ripsiä hoidetaan?

Kaikkiin ripsipidennyksiin on samat hoito-ohjeet:

  • Ripsienpidennyksiä ei saa kastella 24h laittamisen tai huollon jälkeen. Saunominen, uiminen ja urheileminen hikoilun vuoksi on myös kielletty.
  • Ripsienpidennyksille saa käyttää ainoastaan öljyttömiä puhdistusaineita. Suosittelemme lisäksi meikkejä jotka ovat ripsienpidennyksille tarkoitettuja. Kauttamme saat ostettua tuotteet ripsien puhdistukseen.
  • Ripsienpidennyksiä ei saa hieroa tai turhaan näpelöidä, vaan niitä tulisi käsitellä mahdollisimman hellästi. Jatkuva harjaaminenkin saattaa olla haitaksi.
  • ÄLÄ TAIVUTA ripsipidennyksiä taivuttimella ja vältä ripsivärin laittoa varsinkin jos sinulle on laitettu volyymiripset. Jos haluat kuitenkin ripsiväriä laittaa tulisi ripsiväri laittaa siten ettei se osu ripsien juureen/liimakohtaan. Lisäksi ripsivärin tulisi olla ripsipidennyksille kuuluvaa ripsiväriä. Otathan lisäksi huomioon, että jos käytät ripsiväriä on se puhdistettava todella huolellisesti joka päivä ripsistä pois ja tarkistaa ripsirajan puhtaus. Ripsirajan jatkuva epäpuhtaus saattaa aiheuttaa ripsirajan tulehdukselle.

Kuinka Paljon varaan aikaa ripsipidennysten laittoon?

Classic ripsienpidennysten laittoon menee noin 1-1,5h.
Classic-ripsien huoltoon menee noin 1 h. Huoltoväli keskimäärin on 3 viikkoa.

Volyymiripsien laittoon menee keskimäärin 2 -2,5h. Yleisin volyymihuolto on kestoltaan 1,5h. Huoltoväli keskimäärin 3-4 viikkoa

Käytössämme on erikoisseerumi, joka tekee ripsien pinnalle kosteudelta ja lialta suojaavan kalvon. Ripsien pysyvyys ja huoltoväli saattaa joillakin olla jopa 4-5 viikkoa.

Huolloissa poistetaan ylikasvaneet ripset ja lisätään tilalle uudet ripset. Lisättävien ripsien määrä riippuu asiakkaan varaamasta ajasta eli otathan tämän huomioon varatessasi aikaa huoltoon. Jos sinulla ei ole kuin muutama ripsi jäljellä ei pienin huoltoaika tule riittämään.

Ripsissämme on 1 vko takuu. Takuu ei kata väärin pidettyjä ja hoidettuja ripsiä tai jos 24h kuivumisaikaa ei ole noudatettu.

ENNEN HUOLTOON TULOA

Huolehdithan että olet puhdistanut ripsesi huolellisesti ennen ripsien laittoon / huoltoon tuloa. Likaisten ripsien puhdistuksesta veloitamme lisähinnan.

RIPSIEN KESTOTAIVUTUS

Ripsien kestotaivutuksessa käytetään silikonisia luomelle iholiimalla liimattavia muotteja ja kestotaivutusaineita.
Hoito kestää n. 45min-1h.
Saat kauniit taivutetut ripset kestovärjättyinä tai ilman. Ripset taipuvat kauniisti ylöspäin avaten katsettasi. Kestotaivutuksen kanssa voit käyttää myös ripsiväriä.
Sopii hyvin heille, jotka eivät halua ripsipidennyksiä.
Kestotaivutus kestää ripsissä n 6-8vko.

PSX_20220325_075405