Kosmetologipalvelut

 

PERUS KASVOHOITO
Alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, mekaaninen ihonpuhdistus komedoraudalla, hieronta 20min., naamio ja loppuvoiteet.

ULTRA KASVOHOITO
Alkupuhdistus, ultraääni (kuorinta, puhdistus, kiinteytys), hieronta 20min., naamio ja loppuvoiteet.
Mikä on Ultraääni? Ultraääni on mekaanista värähtelyä, joka siirretään kudokseen väliaineen esim. geelin avulla. UÄ ei tunnu miltään ja kuitenkin saadaa aikaan sekä mekaaninen mikrohierova vaikutus että lämpövaikutus kohdistumaan suoraan ongelma-alueelle.
Hoito soveltuu kaikille ihotyypeille, etenkin epäpuhtaalle ja vanhenevalle iholle.
VAIKUTUKSET: puhdistaa, kirkastaa ihoa, tehostaa aineiden imeytymistä, aineenvaihdunta kiihtyy, kuoriva vaikutus, mikrohionta, verenkierto vilkastuu, aktivoi solujen toimintaa.

HAPPO KASVOHOITO
Alkupuhdistus, höyry, mekaaninen ihonpuhdistus komedoraudalla, happokuorinta, hieronta 20min., rauhoittava naamio ja loppuvoiteet.
Mikä on happokuorinta? AHA-happohoito on ihon pinnallinen ihon kuorinta, eli hoito vaikuttaa vain ihon pintakerroksessa. Happokuorinta tehdään turvallisilla hapoilla ja pidetään iholla n. 1-5min. asiakkaan omien tuntemusten mukaan. Nopea tehohoito ja näkyvää ihon heleyttä jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen! (Parhaimmat tulokset 3-6kerran sarjahoitona kuukauden välein).
VAIKUTUKSET: Uudistaa, heleyttää ja elvyttää ihoa, sekä tasoittaa ihon sävyä tai sen pieniä juonteita. Mahdollinen punoitus tai ärsytys häviää nopeasti hoidon jälkeen.

KUORINNAN JÄLKEEN EI SAA:
– ottaa aurinkoa tai käydä solariumissa
– käydä saunassa tai harrastaa hikiliikuntaa 48h
– hapotetulta alueelta ei saa poistaa ihokarvoja 48h
VASTA-AIHEET HOIDOLLE:
– Roaccutan-kuuri
– herpes
– raskaus
– rikkinäinen iho, tulehdus

TEHO KASVOHOITO
Sis. Alkupuhdistus, Höyry, Ultraäänihoito, Lymfahoito (jaderulla ja imukupit), Kasvo- ja Decollete Hieronta, Naamio, Silmähaude ja – geelinaamio,

LYMFA KASVOHOITO
Sis. Alkupuhdistus, Höyry, Puhdistus, Lymfahoito (jaderulla ja imukupit), Kasvo- ja Decollete Hieronta, Naamio, Päähieronta, Loppuvoiteet.

SILMÄNYMPÄRYSIHONHOITO
Alkupuhdistus, seerumi, silmänympärys kollageenilaput (turvotukseen ja tummiin silmänalusiin), päähänahan ja silmänympärysihon hieronta 15min., silmänympärysvoide.

SELÄN PUHDISTUS
Alkupuhdistus selälle, kuorinta, höyry, mekaaninen puhdistus komedoraudalla, loppuvoide.

LUXUS SELÄN PUHDISTUS
Alkupuhdistus, kuorinta, höyry, mekaaninen puhdistus komedoraudalla, 20min. hieronta, loppuvoide.

JALKAHOITO
Jalkojen kylvetys, kovettumien poisto, kynsien- ja kynsinauhojen työstö, halutessaan kynsilakkaus (asiakkaan oma lakka), hieronta 10min., loppuvoide.

PARAFIINI KÄSILLE
Kädet kastetaan lämpimään parafiiniin useamman kerran. Parafiini vahvistaa kudoksia ja kosteuttaa ihoa. Parantavia vaikutuksia reuma käsille.

VARTALOHOITO
Kuivaharjaus (poistaa kuolleita ihosoluja, kirkastaa ihoa ja parantaa tuotteiden vaikuttavien aineiden imeytymistä), hieronta 60min, loppuvoide.

KLASSINEN- JA URHEILUHIERONTA
Hieronta vähentää lihaskipuja ja-kireyksiä. 30-60min. Ajassa hierotaan valitsemasi alueet.

KUUMAKIVIHIERONTA
Hieronta toteutetaan lämpöisillä kivillä, jotka rentouttavat ja luovuttavat lämpöä kehoon. Lihakset rentoutuvat, mahdolliset kipu- ja jännitystilat lievittyvät, elimistön aineenvaihdunta kiihtyy, kuona-aineiden poistuminen tehostuu ja stressi lievittyy.

INTIALAINEN PÄÄHIERONTA
Hoito suoritetaan asiakkaan istuen selkänojallisella tuolilla, hierojan työskennellessä seisten hänen takanaan ja sivuillaan. Hieronta aloitetaan niska-hartiaseudun alueelta ja käsivarsista, jonka jälkeen käsitellään niskan alue, korvanlehdet ja pää.  

SOKEROINNIT
Sokerointi on karvanpoistomenetelmä, jossa ihokarvoja poistetaan sokerimassan avulla. Sokeri on myös erinomainen vartalokuorinta ja saa ihon tuntumaan heti silkin pehmeältä.
Käytämme laadukasta Aleksandria Professional sokeria.